Paralia

Paralia - Grcka leto

PARALIA se nalazi  u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, oko 700 km od Beograda. Udaljena je 7 kilometara od grada Katerini – kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke. Ova popularna turistička destinacija je omiljeno letovalište naših turista. Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta omogućava bavljenje mnogim sportovima na vodi.Za ljubitelje kupovine i zabave Paralia pruža pravi užitak.

 

 

 

Vila ERI Paralia

NAJPOVOLJNIJI PAKET ARANŽMANI !!!

Vila Eri je udaljena svega 30 m od plaže i 80 m od centra. Vila poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studija raspoređena na prvom, drugom i  trećem spratu, sa bočnim pogledom na more.  Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), terasu, TV i AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Opširnije...

 
 

Vila Fedra - Paralija

Hotel Apartmanskog tipa FEDRA  se nalazi na oko 100m od plaže u samom centru Paralije. Hotel/APP FEDRA svojim enterijerom, kao i eksterijerom dominira u Paraliji. Izuzetno prijatni domaćini će se potruditi da Vaš odmor učine što prijatnijim.  Fedra u svom sastavu poseduje recepciju, LIFT, lobby bar (koji se po potrebi pretvara u restoran). INTERNET:Wi-Fi (bežična) internet konekcija postoji SAMO u Lobby baru i uz piće se dobija šifra za ceo dan. KONEKCIJA PUTEM KABLA je moguća u svim sobama i ona je besplatna. PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA POLA BORAVKA.U neposrednoj blizini kuće nalazi se pekara, supermarket kao i mnoštvo lepih prodavnica suvenira, prodavnica odeće, obuće…

Opširnije...

 
 

Hotel Plaza - Paralia

NAJPOVOLJNIJI PAKETARANŽMANI !!!

Hotel Plaza se nalaze u Paraliji na udaljenosti od 150 m od mora. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim Četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima. Svaki studio ima kupatilo sa WC-om, telefon, televizor i klimu. U prizemlju hotela nalazi se bar za zabavu.

Opširnije...

 
 

Vila Frideriki- PARALIA

NAJPOVOLJNIJI PAKET ARANŽMANI !!!

Vila FRIDERIKI  se nalazi u novom delu Paralije na oko 150 m od predivne plaže. U svom sastavu ima 1/3, 1/4 i 1/5 duplekse raspoređene na prvom i trećem spratu. Svaki dupleks u svom sastavu ima dve spavaće sobe sa po dva do tri ležaja, kompletno opremljenu  kuhinju, kupatilo, terasu, TV  i AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Opširnije...

 
 

Vila Marinaio

Vila Marinaio  se nalazi u centralnom delu mesta, na oko 120 metara od plaže. Kada su smene, moguće je ostaviti prtljag. U vili postoji prostorija u kojoj se nalazi toalet, ali i tuš sa toplom i hladnom vodom. Autobus staje ispred vile. Doplata za korišćenje klima uredjaja iznosi 5€ dnevno. Sadržaj Studija kupatilo, kompletno opremljena mini-kuhinja, TV, klima-uredjaj, terasa sa gariturom za sedenje i besplatan WiFi internet.

GPS: 40.268030, 22.596340

Opširnije...

 
 

VILA JULIA - Paralia

NAJPOVOLJNIJI PAKETARANŽMANI !!!

VILA JULIJA  je  160m od plaže, od marketa LIDL 150m,a od  centara  140m.
Vila poseduje  dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne studije i petokrevetne dupexe. Svaki studio je opremljen ležajevima za navedeni broj gostiju, kuhinjom, A/C, TV,  kupatilom (TWC).
Apartmani/duplexi sastoje se iz dve spavaće sobe sa dva do tri ležaja, kuhinjom koja je u sklopu jedne sobe, A/C, TV,  kupatilom (TWC). Korišćenje klime se dodatno doplaćuje.

Opširnije...

 
 

Vila Zinos, Paralia - apartmani

VILA ZINOS - Jedan od najlepših smeštajnih objekata u Paraliji, nalazi se u mirnom delu mesta, na oko 50 m od mora , od centra mesta oko 100 m. Vila ima zajednički prostor u prizemlju.

Sadržaj apartmana: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, dnevna soba, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, spavaća soba, terasa, tv/sat

Opširnije...

 
 

Vila Ziskos, Paralia

VILA ZISKOS - Vila se nalazi u prvom redu,na samoj obali mora, u centralnom delu Paralije.

USLUGA:Najam studia i apartmana.Postoji mogućnost doplate polupansiona (doručak i večera u hotelu Hellas). Cena 10 eura po osobi.Deca starosti do 6 godina ne plaćaju.

SMEŠTAJ:Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studiima kao i sa 1/2+1 i 1/3 apartmanima.Svi poseduju kompletno opremljeniu kuhinju,twc,TV,klimu i terasu.Promena posteljine je na 5 dana.

SADRŽAJ:Besplatno korišćenje interneta. U vili se nalazi i predstavništvo agencije.

Opširnije...

 
 

Vila Rodon, Paralia

VILA RODON - Jedna od najlepših vila u novom delu Paralije, udaljena oko 180 m od mora.

Sadržaj : lift, mini market, recepcija

Sadržaj studija: kuhinja sa posudjem i priborom, klima, kupatilo sa toaletom, terasa, tv/sat

Opširnije...

 
 

Vila Hellas, Paralia

 

PREPORUCUJEMO !!!

VILA HELLAS nalazi na oko 150 m od plaže.

SMEŠTAJ:Hotel raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studiima koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju,twc,klima uređaj TV, terasu.

SADRŽAJ:Recepcija,restoran,bar,lift i besplatno korišćenje interneta u restoranu i baru.Takođe poseduje posebnu rampu i twc za goste sa posebnim potrebama u kolicima.

Opširnije...

 
 

VILA METAXIA - PARALIA

Nalazi se 100m od plaze u delu Paralije ka Olympic Beach-u.Poseduje 1/2,1/3 studija koja u svom sastavu imaju mini kuhinju,frizider,kupatilo,TV,AC.Koriscenje klime nije uracunato u cenu I doplacuje se na licu mesta.

Opširnije...

 
 

Najnovije u ponudi