Paralia

Paralia - Grcka leto

PARALIA se nalazi  u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, oko 700 km od Beograda. Udaljena je 7 kilometara od grada Katerini – kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke. Ova popularna turistička destinacija je omiljeno letovalište naših turista. Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta omogućava bavljenje mnogim sportovima na vodi.Za ljubitelje kupovine i zabave Paralia pruža pravi užitak.

 

 

 

Vila Vienni

Vila VIENNI se nalazi na izlasku iz Paralije prema Olympic Beach-u.Udaljena je od plaže 30 metara. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket. Vila raspolaže dvokrevetnim I trokrevetnim studijima, kao I trokrevetnim studijima gde se može ubaciti pomoćni ležaj. Kuhinja je izdvojena. Sve smeštajne jedinice se nalaze na drugom spratu. Svi studiji su komforni I imaju kupatilo, TV, ormar, toaletni stočić, terase sa garniturom za sedenje. U svakom studiju se nalazi Tv prijemnik ( RTS kanal) kao I klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje na licu mesta 5 eura po danu . Gostima je na raspolaganju WI-FI internet čije je korišćenje uračunato u cenu.Posteljina se menja svakih 5 dana

Opširnije...

 
 

Vila Fedra - Paralija

Hotel Apartmanskog tipa FEDRA  se nalazi na oko 100m od plaže u samom centru Paralije. Hotel/APP FEDRA svojim enterijerom, kao i eksterijerom dominira u Paraliji. Izuzetno prijatni domaćini će se potruditi da Vaš odmor učine što prijatnijim.  Fedra u svom sastavu poseduje recepciju, LIFT, lobby bar (koji se po potrebi pretvara u restoran). INTERNET:Wi-Fi (bežična) internet konekcija postoji SAMO u Lobby baru i uz piće se dobija šifra za ceo dan. KONEKCIJA PUTEM KABLA je moguća u svim sobama i ona je besplatna. PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA POLA BORAVKA.U neposrednoj blizini kuće nalazi se pekara, supermarket kao i mnoštvo lepih prodavnica suvenira, prodavnica odeće, obuće…

Opširnije...

 
 

Vila Marinaio

Vila Marinaio  se nalazi u centralnom delu mesta, na oko 120 metara od plaže. Kada su smene, moguće je ostaviti prtljag. U vili postoji prostorija u kojoj se nalazi toalet, ali i tuš sa toplom i hladnom vodom. Autobus staje ispred vile. Doplata za korišćenje klima uredjaja iznosi 5€ dnevno. Sadržaj Studija kupatilo, kompletno opremljena mini-kuhinja, TV, klima-uredjaj, terasa sa gariturom za sedenje i besplatan WiFi internet.

GPS: 40.268030, 22.596340

Opširnije...

 
 

VILA METAXIA - PARALIA

Nalazi se 100m od plaze u delu Paralije ka Olympic Beach-u.Poseduje 1/2,1/3 studija koja u svom sastavu imaju mini kuhinju,frizider,kupatilo,TV,AC.Koriscenje klime nije uracunato u cenu I doplacuje se na licu mesta.

Opširnije...

 
 

Najnovije u ponudi