Paralia

Paralia - Grcka leto

PARALIA se nalazi  u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, oko 700 km od Beograda. Udaljena je 7 kilometara od grada Katerini – kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke. Ova popularna turistička destinacija je omiljeno letovalište naših turista. Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta omogućava bavljenje mnogim sportovima na vodi.Za ljubitelje kupovine i zabave Paralia pruža pravi užitak.

 

 

 

Vila ERI Paralia

NAJPOVOLJNIJI PAKET ARANŽMANI !!!

Vila Eri je udaljena svega 30 m od plaže i 80 m od centra. Vila poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studija raspoređena na prvom, drugom i  trećem spratu, sa bočnim pogledom na more.  Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), terasu, TV i AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Opširnije...

 
 

Vila Frideriki- PARALIA

NAJPOVOLJNIJI PAKET ARANŽMANI !!!

Vila FRIDERIKI  se nalazi u novom delu Paralije na oko 150 m od predivne plaže. U svom sastavu ima 1/3, 1/4 i 1/5 duplekse raspoređene na prvom i trećem spratu. Svaki dupleks u svom sastavu ima dve spavaće sobe sa po dva do tri ležaja, kompletno opremljenu  kuhinju, kupatilo, terasu, TV  i AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Opširnije...

 
 

Hotel Plaza - Paralia

NAJPOVOLJNIJI PAKETARANŽMANI !!!

Hotel Plaza se nalaze u Paraliji na udaljenosti od 150 m od mora. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim Četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima. Svaki studio ima kupatilo sa WC-om, telefon, televizor i klimu. U prizemlju hotela nalazi se bar za zabavu.

Opširnije...

 
 

VILA JULIA - Paralia

NAJPOVOLJNIJI PAKETARANŽMANI !!!

VILA JULIJA  je  160m od plaže, od marketa LIDL 150m,a od  centara  140m.
Vila poseduje  dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne studije i petokrevetne dupexe. Svaki studio je opremljen ležajevima za navedeni broj gostiju, kuhinjom, A/C, TV,  kupatilom (TWC).
Apartmani/duplexi sastoje se iz dve spavaće sobe sa dva do tri ležaja, kuhinjom koja je u sklopu jedne sobe, A/C, TV,  kupatilom (TWC). Korišćenje klime se dodatno doplaćuje.

Opširnije...

 
 

Vila Zoi - Paralia

PREPORUČUJEMO !!!

Vila «Zoi« se nalazi na samo 20 m od plaže. Raspolaže sa trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i duplex- apartmanima standardno opremljenim, čajna kuhinja, balkon, kupatilo sa TWC-om, TV i klima uređaj – uz doplatu 5 be dnevno po STD/APP.

Opširnije...

 
 

Vila Zinos, Paralia - apartmani

VILA ZINOS - Jedan od najlepših smeštajnih objekata u Paraliji, nalazi se u mirnom delu mesta, na oko 50 m od mora , od centra mesta oko 100 m. Vila ima zajednički prostor u prizemlju.

Sadržaj apartmana: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, dnevna soba, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, spavaća soba, terasa, tv/sat

Opširnije...

 
 

Vila Ziskos, Paralia

VILA ZISKOS - Vila se nalazi u prvom redu,na samoj obali mora, u centralnom delu Paralije.

USLUGA:Najam studia i apartmana.Postoji mogućnost doplate polupansiona (doručak i večera u hotelu Hellas). Cena 10 eura po osobi.Deca starosti do 6 godina ne plaćaju.

SMEŠTAJ:Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studiima kao i sa 1/2+1 i 1/3 apartmanima.Svi poseduju kompletno opremljeniu kuhinju,twc,TV,klimu i terasu.Promena posteljine je na 5 dana.

SADRŽAJ:Besplatno korišćenje interneta. U vili se nalazi i predstavništvo agencije.

Opširnije...

 
 

Vila Rodon, Paralia

VILA RODON - Jedna od najlepših vila u novom delu Paralije, udaljena oko 180 m od mora.

Sadržaj : lift, mini market, recepcija

Sadržaj studija: kuhinja sa posudjem i priborom, klima, kupatilo sa toaletom, terasa, tv/sat

Opširnije...

 
 

Vila Hellas, Paralia

 

PREPORUCUJEMO !!!

VILA HELLAS nalazi na oko 150 m od plaže.

SMEŠTAJ:Hotel raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studiima koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju,twc,klima uređaj TV, terasu.

SADRŽAJ:Recepcija,restoran,bar,lift i besplatno korišćenje interneta u restoranu i baru.Takođe poseduje posebnu rampu i twc za goste sa posebnim potrebama u kolicima.

Opširnije...

 
 

Vila Afroditi, Paralia - apartmani

VILA AFRODITI - Vila se nalazi u centru Paralie, na 50 m. od plaže

Sadržaj apartmana: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, frižider, klima uredjaj, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, terasa, tv

Opširnije...

 
 

Vila Galaxias - Paralia

Vila « GALAXIAS » se nalazi  u centralnom delu Paralije, na samoj plaži sa pogledom na more ili glavnu ulicu. Vila poseduje dvokrevetna, trokrevetna studija i četvorokrevetni dupleks apartman (prizemlje, I i II sprat).  Svaki studio poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (rešo, osnovno posuđe, frižider) koja je vizuelno izdvojena od spavaćeg dela, balkon, TWC,  TV. Dupleks je opremljen sa dve zasebne sobe, izdvojenom kompletno opremljenom čajnom kuhinjom, TWC, TV, balkonom. Pošto se vila nalazi u pešačkoj zoni za parkiranje vozila koristi se javni parking prostor koji se ne plaća se dodatno. Vila nema  klima uređaje.

Opširnije...

 
 

Najnovije u ponudi