Napredna Pretraga

0 € to 999 €

More Search Options
we found 0 results
Your search results

Polihrono – Vila Fanis

Cena od 75 €
, ,
dodaj u favorite
545

Vila Fanis je, po mnogima, najlepša vila u Polihronu, a možda i na celom Halkidikiju. Nalazi se na samoj obali mora i poseduje veliko dvorište sa divnim travnjakom u kome je smešten bazen za odrasle i decu. Veći deo smeštajnih jedinica je renoviran. Smeštajni deo sastoji se od trideset jedne smeštajne jedinice: trokrevetnih, trokrevetnih studija sa pomoćnim ležajem, dvokrevetnih studija sa dva pomoćna ležaja i četvorokrevetnih apartmana i dupleksa. Svi studiji, apartmani i dupleksi imaju kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe bez tiganja), telefon, fen za kosu, LCD TV, WiFi (slabog protoka), klima uređaje čije je korišćenje uračunato u cenu najma. Četvorokrevetni apartmani imaju dva klima uređaja. Apartmani i dupleksi su veoma prostrani i funkcionalni. Apartmani se sastoje od spavaće sobe i kuhinjskog dela, dok dupleks sadrži dve spavaće sobe i kuhinsjki deo. U dvokrevetnom studiju sa dva pomoćna kreveta mogu boraviti dve odrasle osobe i dva deteta do 12 godina starosti. Objekat je dugi niz godina bio u ponudi engleskih turoperatera i servis je prilagođen engleskim standardima. Čišćenje smeštajnih jedinica se obavlja svakog dana, dok se posteljina i peškiri menjaju na svakih 5 dana. Vila poseduje recepciju kao i snack bar pored bazena, dok se u spuštenom prizemlju hotela nalazi TV sala kao i sala za društvene igre. Iza vile nalazi se prostor pogodan za parkiranje automobila.

GPS KOORDINATE: 40.018888888889 23.525555555556

  CENOVNIK

  Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, odobravamo popust od 15%.  do 31. januara
  Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, odobravamo popust od 10%.  do 28. februara
  Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, odobravamo popust od 5%.  do 30. aprila

  Vila Fanis Polihrono, Letovanje, Polihrono, Grcka, Apartmani, Kuca, Utisci, Iskustva, Komentari, Oniro Travel

  Legenda1/2 – Dvokrevetni studio; 1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3+1 Std – Trokrevetni studio sa pomoćnim (metalnim) krevetom; 1/3 Std PP – Trokrevetni studio čija terasa ima pogleda ka pozadi; 1/3 Std SV – Trokrevetni studio čija terasa ima pogled ka moru; 1/3+1 Std SV – Trokrevetni studio sa pomoćnim (metalnim) krevetom i terasom koja ima pogled ka moru; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/4 App PP – Četvorokrevetni apartman čija terasa ima pogled ka pozadi; 1/4 App SV – Četvorokrevetni apartman čija terasa ima pogled ka moru; Free-besplatna upotreba klime.

  – Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (smeštaj i prevoz, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi


   USLOVI I PROGRAM

   Sezona, uslovi za decu:
   – svako dete preko 3 godine se tretira kao odrasla osoba i mora imati sopstveni ležaj
   – dete do 3 godine može biti u krevetu sa roditeljima bespalatno (u smenama sa zvezdicom plaća samo prevoz po cenama tabele za prevoz u sezoni).
   Ukoliko je potreban krevetac, prilikom rezervacije aranžmana je neophodno to naglasiti, agencija ga obezbedjuje po ceni od 2 eur/dnevno.

   Vansezona (smene sa zvezicom):
   1. Doplata za single sobu (1/1) je puna cena koju plaća druga osoba.
   2. Uslovi za decu do 10 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):
   – deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
   – osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.

   USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA na 10 noćenja:
   1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
   2. dan – 11. dan: Nea Flogita, Nea Plagia, Kalitea, Polihrono, Hanioti, Pefkohori – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
   12. dan: Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Kalitea, Nea Plagia, Nea Flogita – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
   13. dan: Dolazak na mesto polaska.
   Kraj usluga.

   USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA na 15 noćenja:
   1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 2. dan – 16. dan: Nea Flogita, Nea Plagia, Kalitea, Polihrono, Hanioti, Pefkohori – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje. 17. dan: Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Kalitea, Nea Plagia, Nea Flogita – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 18. dan: Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

   U cenu aranžmana je uračunato: usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 ili 15 noćenja, u smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…), usluge predstavnika agencije.

   U cenu aranžmana nije uračunato: prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat), međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Generali Osiguranja (cenovnik Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), obaveznu doplatu na ime “stay over” taxe od 0,5 eura po danu po sobi, plaćanje se vrši na licu mesta, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

   Uslovi plaćanja:

   – 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

   – Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 10.12. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade čekova. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05. i 10. u mesecu.

   – Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 10.12. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade administrativne zabrane.

   – Korisnici Banca Intesa i OTP Banke kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak na najviše šest mesečnih rata ali najkasnije do 10.12.

   – Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

   Država:
   Država: Greece
   Otvori u google mapama
   Id smeštaja: 25942
   Cena: Cena od 75 €
   Max.Osoba: 5
   walkscore61 / Somewhat Walkable more details here

   Oceni destinaciju

   You need to login in order to post a review

   Slične destinacije

   Nikiti – Kuća Mairakis

   Cena od 59 €
   Kuća Mairakis se nalazi u najlepšem delu Nikitija na samo 20m od mora i prelepo uređenog šetališta u Nikitiju. U po [pročitaj više]
   Kuća Mairakis se nalazi u najlepšem delu Nikitija na samo 20m od mora i prelepo uređenog šetališta u Nikitiju. U po [pročitaj više]
   5 20,00 m2full info
   djura

   Vila Tanasis – Polihrono

   Cena od 79 €
   Vila Tanasis se nlazi na oko 50 metara od plaže, u neposrednoj blizini marketa. Sadržaj: Vila je RENOVIRANA, raspol [pročitaj više]
   Vila Tanasis se nlazi na oko 50 metara od plaže, u neposrednoj blizini marketa. Sadržaj: Vila je RENOVIRANA, raspol [pročitaj više]
   5 50,00 m2full info
   djura

   Vila Asteri – Pefkohori

   Cena od 35 €
   VILA ASTERI se nalazi na 40 m od plaže u severnom delu Pefkohorija ( levo od doka ). Poseduje četvorokrevetne duple [pročitaj više]
   VILA ASTERI se nalazi na 40 m od plaže u severnom delu Pefkohorija ( levo od doka ). Poseduje četvorokrevetne duple [pročitaj više]
   5 40,00 m2full info
   djura

   Vila Eolos – Pefkohori

   Cena od 99 €
   Vila Eolos (Aeollos) se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, na oko 20m udaljenosti od plaže. Sastoji se od studija i [pročitaj više]
   Vila Eolos (Aeollos) se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, na oko 20m udaljenosti od plaže. Sastoji se od studija i [pročitaj više]
   4 20,00 m2full info
   djura
   • Upit za smeštaj


    Vaše ime i prezime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Broj telefona (obavezno)

    Datum polaska

    Broj dana

    Odraslih

    Dece do 12 godina

    Vaša poruka - komentar

   Uporedi listu