Napredna Pretraga

0 € to 999 €

More Search Options
we found 0 results
Your search results

BUDIMPEŠTA

Cena od 49 €
dodaj u favorite
888

BUDIMPEŠTA

3 dana – cena od 49 €

Budimpešta, Mađarsko veče, krstarenje Dunavom, Sentandreja…

  CENOVNIK

  Paket aranžman / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci

  SPECIJALNA PONUDA: Ograničen broj soba

  Opis

  Termin putovanja

  Ukupna cena po osobi

  Jesen20.10. – 22.10.2018.

  Hotel 3*

  SPECIJALNA PONUDA

  49 €

  RASPRODATO

  Hotel 3*59 €

  IMA MESTA

  Jesen10.11. – 12.11.2018.

  Hotel 3*

  SPECIJALNA PONUDA

  49 €

  RASPRODATO

  Hotel 3*59 €

  IMA MESTA

  Jesen24.11. – 26.11.2018.

  Hotel 3*

  SPECIJALNA PONUDA

  49 €
  Hotel 3*59 €
  Zima15.12. – 17.12.2018.

  Hotel 3*

  SPECIJALNA PONUDA

  49 €
  Hotel 3*59 €

  Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

  Cene iz tabele su u evrima.


   PROGRAM PUTOVANJA

   Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa, dobаr provod je zagarantovan.

   PROGRAM BROJ 1 (3 dana / 2 noćenja)

   VIVA OBILASCI: Budimpešta – Mađarsko veče  Tropikarijum  krstarenje Dunavom – Sentandreja

   VIVA PROGRAM PUTOVANJA:

   1. dan  BEOGRAD – NOVI SAD – BUDIMPEŠTA – RAZGLEDANJE GRADA – MAĐARSKO VEČE

   Polazak iz Beograda oko 06:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 07:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Vojvodinu prema Mađarskoj. Dolazak u Budimpeštu oko podneva, polazak na razgledanje grada. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, Andraši bulevar, crkva Matije Korvina, Parlament (nije predvidjena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, Citadela…. Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. Smeštaj u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Mađarsko veče u nacionalni restoran sa folklorno – umetničkim programom. Noćenje.

   2. dan  BUDIMPEŠTA – TROPIKARIJUM – KRSTARENJE DUNAVOM

   Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Tropikarijuma i poznatog tržnog centra Campona. Slobodan dan. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom Dunavom ispod poznatih prelepih budimpeštanskih mostova. Noćenje.

   3. dan  BUDIMPEŠTA – SENTANDREJA – NOVI SAD – BEOGRAD

   Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do Sentandreje. Po dolasku obilazak Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatović, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. U poslepodnevnim časovima povratak u Budimpeštu. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku prema Srbiji. Dolazak u Novi Sad i Beograd u večernjim časovima.         (Kraj usluga )

   CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

   • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
   • smeštaj u Budimpešti (2  noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
   • obilaske prema programu (Budimpešta – panorama grada )
   • troškove organizacije i vođenja aranžmana
   • usluge licenciranog pratioca grupe

   CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

   • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 4 € (osobe od 19 – 64 god.), 2 € (deca od 0 meseci – 18 god.),  8 € (osobe od 65 – 80 god.)  PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTUOSIGURANJA
   • ulaznice i fakultativne izlete
   • individualne troškove


    NAPOMENA I SMESTAJ

    CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika ,deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

    • Tropikarijum (sa ulaznicom) i tržni centar Campona – 15 € odrasli  / 10 € deca
    • Mađarsko veče u nacionalnom restoranu (sa večerom) – 25 € / 20€ deca
    • Vožnja brodom Dunavom – 15 € odrasli  / 10€ deca
    • Beč ( sa razgledanjem ) – 35 € odrasli / 25 € deca
    • Sentandreja ( sa razgledanjem ) – 10€ odrasli / 5€ deca

    NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

    • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

    DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  40% od cene aranžmana

    POPUSTI:

    • deca od 0 – 2 godine popust 100% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
    • deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
    • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

    SOPSTVENI PREVOZ:

    • NE POSTOJI UMANJENJE CENE U SLUČAJU SOPSTVENOG PREVOZA

    POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

    OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Novi Sad – Horgoš (granica sa Mađarskom)

    OPIS I LOKACIJA HOTELA:

    Smeštaj je u Budimpešti (Mađarska) u navedenim hotelima sa 3* do popune mesta:

    HOTEL OMNIBUSZ 3*www.omnibuszhotel.hu/

    Mali porodični hotel sa 3*, povezan sa centrom grada metroom. Hotel ima restoran, bar i parking. Svaka soba ima tuš/WC, fen, TV, mini-bar i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

    HOTEL POLUS 3* –  www.hotelpolus.hu

    Hotel sa 3*, povezan sa centrom grada gradskim prevozom. Nadomak hotela se nalazi Polus Shopping Centre, a na 500m od hotela se nalazi Asia Centre (najveći ovakve vrste u Evropi). Hotel ima restoran, bar i parking, salu za sastanke, kuglanu, zatvoren bazen, saunu, fitness. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

    NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

    1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
    2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do

    ………………………………….15.04.2017.

    (uz doplatu od 1,5%  po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)

    3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
    4. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master i American Express) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Viva.
    5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Komercijalne banke (Visa, Master i Dina) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Viva.
    6. potrošački krediti banaka od 3 – 24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put

    NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

    • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.vivatravel.rs
    • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
    • Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
    • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
    • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
    • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj…)

    OPŠTE NAPOMENE:

    • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
    • Kod autobuskih aranžmana  predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
    • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka…)
    • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
    • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
    • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
    • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
    • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
    • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
    • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
    • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije

    • Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
    • Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca OTP br.107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
    • Cenovnik za Budimpeštu (Doček Nove 2017. godine, autobus, 2 i 4 dana) br.1 od 30.11.2016.

    Država: Hungary
    Otvori u google mapama
    Id smeštaja: 21526
    Cena: Cena od 49 €
    Max.Osoba: 3
    Klima
    Bar
    Recepcija
    Peškiri
    WI-FI internet
    walkscore4 / Car-Dependent more details here

    Kontaktirajte nas

    Kontakt Forma

    * Obavezno

    Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo se potruditi da Vam što pre odgovorimo.

    Oceni destinaciju

    You need to login in order to post a review

    Slične destinacije

    BEČ

    Cena od 65 €
    BEČ 5 dana – cena od 65 € Outlet Parndorf, Beč, Dvorac Šenbrun, Dunavski toranja  
    BEČ 5 dana – cena od 65 € Outlet Parndorf, Beč, Dvorac Šenbrun, Dunavski toranja  
    mambo

    PRAG

    Cena od 65 €
    PRAG 6 dana – cena od 65 € Prag, Karlove Vari, Karlštajn, krstarenje Vltavom…  
    PRAG 6 dana – cena od 65 € Prag, Karlove Vari, Karlštajn, krstarenje Vltavom…  
    mambo

    VENECIJA

    Cena od 39 €
    VENECIJA 4 i 5 dana – cena od 39 € Lido di Jesolo, Venecija, Padova, Verona Trst – Outlet Palmanova [pročitaj više]
    VENECIJA 4 i 5 dana – cena od 39 € Lido di Jesolo, Venecija, Padova, Verona Trst – Outlet Palmanova [pročitaj više]
    mambo

    RIM

    Cena od 109 €
    RIM 6 dana – cena od 109 € Rim, Tivoli, Napulj, Vatikan  
    RIM 6 dana – cena od 109 € Rim, Tivoli, Napulj, Vatikan  
    mambo
    • Upit za smeštaj


     Vaše ime i prezime (obavezno)

     Vaša e-pošta (obavezno)

     Broj telefona (obavezno)

     Datum polaska

     Broj dana

     Odraslih

     Dece do 12 godina

     Vaša poruka - komentar

    Uporedi listu

    Poštovani!

    Agencija neće raditi od 20.09.-02.10.

    zbog kolektivnog godišnjeg odmora

    Hvala, MAMBO TOURS