Napredna Pretraga

0 € to 999 €

More Search Options
we found 0 results
Your search results

DVORCI BAVARSKE

Cena od 155 €
dodaj u favorite
730
Schloss Herrenchiemsee

DVORCI BAVARSKE

6 dana – cena od 155 

Minhen, Salzburg, dvorci Herenhimze i Linderhof , Nojšvanštajn..

 

  CENOVNIK

  Paket aranžman / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci, cena iz tabele je u evrima

  SPECIJALNA PONUDA: Ograničen broj soba

  Opis

  Termin putovanja

  Hotel

  Ukupna cena po osobi

  Jesen

  10.11 – 15.11.2018.

  Hotel 3*

  SPECIJALNA PONUDA

  165 €

  RASPRODATO

  Hotel 3*

  185 € IMA MESTA

  Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

  Cena iz tabele je u evrima.


   PROGRAM PUTOVANJA

   mpozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini – Bavarska. Ove zgrade su tokom vekova bile sedišta najvažnijih istorijskih dogadjaja a u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije. Takozvana “Romantična ruta ” kao najznačajniji trgovački put kroz Bavarsku donosila je prosperitet i bogatstvo, a radi njene zaštite mnogo dvoraca i utvrđenja je sagrađeno upravo uz ovaj put.

   Jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija Nemačke je “Romantična ulica koja je nastala 1950. godine kako bi privukla turiste u tek stvorenu Federalnu Republiku Nemačku. Danas, najpoznatiji i najposećeniji dvorci u “Romantičnoj ulici” su oni koji je izgradio kralj Ludvig II: Nojšvanštajn, Linderhof, Herenkimze.

   VIVA OBILASCI: Salzburg – Minhen – dvorci Nojšvanštajn, Linderhof i Herenhimze – Fisen

   VIVA PROGRAM PUTOVANJA:

   1. dan BEOGRAD

   Polazak iz Beograda oko 20:00 sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Nemačkoj.

   2. dan SALZBURG – MINHEN

   Dolazak u jutarnjim časovima u poznati austrijski grad Salzburg. Po dolasku obilazak grada: Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel dvorac i vrt… Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema Minhenu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

   3. dan Minhen

   Doručak. Panoramski obilazak Minhena: dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija dinastije Vitelsbah, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (zvona), pijaca Viktualienmarkt… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti (preporuka: pinakoteke, muzej BMW, Olimpijsko selo…). Povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na večeru u jednu od najpoznatijih pivnicaNoćenje.

   4. dan Minhen – DVORAC NOJŠVANŠTAJN – DVORAC LINDERHOF – FISEN – MINHEN

   Doručak. Odlazak do dvorca Nojšvanštajn, koji je podignut na nepristupačnoj litici u stilu staronemačkih viteških zamkova. Inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Nastavak putovanja do gradića Fisen, koji se nalazi na najvišoj tački u Bavarskoj (808m nadmorske visine). Nakon obilaska, nastavak putovanja do dvorca Linderhof, palate bavarskog kralja Ludviga II (druga polovina XIX veka). Prvobitno je izgrađen za potrebe lova a za Ludvigovog oca Maksimilijana II, kasnije ga je Ludvig II preuredio, u skladu sa svojim ukusom za ekscentričnost i pozlatio njegove odaje. Povratak u Minhen u večernjim časovima. Noćenje.

   5. dan MINHEN – DVORAC HERENHIMZE

   Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Polazak prema najvećem bavarskom jezeru Himze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelepi dvorac Herenhimze. Obilazak dvorca, koji je podignut poslednji, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nakon obilaska povratak brodom sa ostrva. U poslepodnevnim časovima polazak za BeogradNoćna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

   6. dan BEOGRAD – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. ( Kraj usluga )

   CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

   • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
   • smeštaj u Minhenu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
   • obilaske prema programu (Minhen, Salzburg)
   • troškove organizacije i vođenja aranžmana
   • usluge licenciranog pratioca grupe

   CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

   • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 7 € (osobe od 19 – 69 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.),  13 € (osobe od 70 – 84 god.) .)  PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVUVRSTU OSIGURANJA
   • troškove rezervacija, ulaznica i prevoza za dvorce Linderhof, Nojšvanštajn i Herenhimze – 40 € (plaćanje na licu mesta)
   • vožnju brodom do zamka Herenhimze (povratna karta, plaća se na licu mesta) – 7 € odrasli / 4 € deca od 4 – 12 godina / besplatno deca od 0 – 4 godine
   • ulaznice i fakultativne izlete


    NAPOMENE I SMESTAJ

    CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

    • Večera u pivnici – 27 €

    NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

    • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

    DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  40% od cene aranžmana

    POPUSTI:

    • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
    • deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju pomoćni ležaj u         hotelu)
    • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

    SOPSTVENI PREVOZ:

    • CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 60 € (odrasli) i 35 € (deca od 2-12 god.)
    • pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
    • postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)

    OPIS I LOKACIJA HOTELA:

    Smeštaj je u Minhenu (Nemačka) u hotelu sa 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta:

    MERCURE HOTEL MUNCHEN OST MESSE 3* www.accorhotels.com/gb/hotel-8667-mercure-hotel-muenchen-ost-messe/index.shtml

    Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 20-ak minuta od centra grada. Hotel ima 167 prostranih soba, restoran, bar i parking. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV, sef i Wi-Fi. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

    HOTEL ZUR POST 3* – www.hotelzurpost-muenchen.de

    Hotel se nalazi u širem centru grada, na desetak minuta vožnje do centra. Na 2 minuta hoda od hotela se nalazi stanica gradskog prevoza. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tuš/WC, telefon, TV i mini bar. Doručak – kontinentalni švedski sto.

    LEONARDO HOTEL & RESIDENZ 4* www.leonardo-hotels.com/leonardo-hotel-residenz-muenchen

    Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 20-ak minuta od centra grada. Hotel ima 270 prostranih soba, restoran, bar i fitnes centar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, TV, sef i Wi-Fi. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

    NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

    1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

    2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama, čekovima građana (obavezna je doplata od 1,5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:

    Za polaske od 01.02. do 01.04.2017……….…………….…….15.06.2017.

    Za polaske od 01.04. do 01.06.2017……….…………….…….15.08.2017.

    Za polaske od 01.06. do 01.10.2017……….…………….…….15.12.2017.

    Za polaske od 01.10.2016. do 01.02.2018……………….…….15.04.2018.

    3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

    4. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master i Amesrican Express) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Viva

    5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Komercijalne banke (Visa, Master i Dina) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Viva.

    POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

    • OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom)

    GRADMESTO POLASKACENA POVRATNOG TRANSFERA
    SUBOTICAparking kod radničkog univerziteta25 EUR
    NOVI SADparking kod železničke stanice15 EUR

    NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

    • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.vivatravel.rs
    • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
    • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
    • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
    • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
    • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj…)

    OPŠTE NAPOMENE:

    • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
    • Kod autobuskih aranžmana  predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
    • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka…)
    • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
    • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
    • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
    • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
    • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
    • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
    • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
    • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
    • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)

    Država: Germany
    Otvori u google mapama
    Id smeštaja: 21458
    Cena: Cena od 155 €
    Max.Osoba: 3
    Klima
    Bar
    Fen za kosu
    Recepcija
    Terasa
    Peškiri
    WI-FI internet
    walkscore4 / Car-Dependent more details here

    Kontaktirajte nas

    Kontakt Forma

    * Obavezno

    Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo se potruditi da Vam što pre odgovorimo.

    Oceni destinaciju

    You need to login in order to post a review

    Slične destinacije

    22
    Hoteli

    SPANIJA – ITALIJA – FRANCUSKA

    Cena od 229 €
    SPANIJA – ITALIJA – FRANCUSKA 10 dana – cena od 229 € Nica, Monako, Monte Karlo, Kan, Barselona. [pročitaj više]
    SPANIJA – ITALIJA – FRANCUSKA 10 dana – cena od 229 € Nica, Monako, Monte Karlo, Kan, Barselona. [pročitaj više]
    svabic07
    • Upit za smeštaj


     Vaše ime i prezime (obavezno)

     Vaša e-pošta (obavezno)

     Broj telefona (obavezno)

     Datum polaska

     Broj dana

     Odraslih

     Dece do 12 godina

     Vaša poruka - komentar

    Uporedi listu