Napredna Pretraga

0 € to 999 €

More Search Options
we found 0 results
Your search results

RIM

Cena od 109 €
dodaj u favorite
856
roma rome rom lazio latium roman romano italy italia vatican vaticano church chiesa iglesia nature street light landscape achitecture arquitectura building monument history free europe europa eu wallpaper michael castielli design disegno arte art resolution fuente fontana trevi fountain fuenteView of Rome from Castel Sant'Angelo, Italy.

RIM

6 dana – cena od 109 €

Rim, Tivoli, Napulj, Vatikan

 

  CENOVNIK

  Paket aranžman / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci

  SPECIJALNA PONUDA: Ograničen broj soba!

  OpisTermin putovanjaHotelUkupna cena po osobi

  Jesen

  17.10 –22.10.2018.

  Hotel 3* van centra grada

  SPECIJALNA PONUDA

  135 €

  RASPRODATO

  Hotel 3* van centra grada

  155 € IMA MESTA

  Hotel 3* u centru grada

  175 € IMA MESTA

  Jesen

  10.11. –15.11.2018.

  Hotel 3*van centra grada

  SPECIJALNA PONUDA

  109 €

  RASPRODATO

  Hotel 3* van centra grada129 € IMA MESTA
  Hotel 3* u centru grada145 € IMA MESTA

  Jesen

  08.12 –13.12.2018.

  Hotel 3* van centra grada

  SPECIJALNA PONUDA

  109 €

  RASPRODATO

  Hotel 3* van centra grada129 € IMA MESTA
  Hotel 3* u centru grada145 € IMA MESTA

  Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

  Cena iz tabele je u evrima.


   PROGRAM PUTOVANJA

   “Svi putevi vode u Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije. Ako su Grci dali najveći doprinos u književnosti, umetnosti i filozofiji, Rimljani su se iskazali ponajviše u politici, upravi i organizaciji carstva. Rimska dela prožeta su osećajem veličanstvenosti i snage. Taj osnovni značaj rimskog graditeljstva neminovno će oduševiti posetioca kada bude razgledao forume, amfitetre, bazilike, slavoluke…

   VIVA PROGRAM PUTOVANJA:

   1. dan BEOGRAD

   Polazak oko 16:00 časova sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu.

   2. dan RIM

   Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Rima – grada starog 28 vekova. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

   3. dan RIM – TIVOLI – RIM

   Doručak. U prepodnevnim časovima obilazak Rima: Termini, crkva Sv. Petra u lancima (statua Mikelanđelovog Mojsija), forum Romanum sa Koloseumom, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, Fontana Di Trevi, Španski trg… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U podnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Tivolija – drevnog grada u blizini Rima. Obilazak Vile d’Este, koju je na ostacima vile cara Hadrijana, izgradio kardinal d’Este, kao svoj letnjikovac gde je preusmerio tok vode i napravio bez postrojenja velelepne fontane, vodoskoke. Povratak u hotel. Noćenje

   4. dan RIM – NAPULJ – RIM

   Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Napulja, najvećeg grada južne Italije i sedišta regije Kampanije. Po dolasku panoramski obilazak Napulja: srednjevekovni zamak Nuovo, Kraljevska palata, Pasaž Umberta I, trgovačka ulica Toledo,turistička luka….Slobodno vreme za individualne aktivnosti Nakon obilaska povratak u Rim u večernjim časovima. Noćenje.

   5. dan RIM – VATIKAN – RIM

   Doručak. Nakon doručka, mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Vatikana – jedne od najmanjih i najmoćnijih država. Obilazak sklopa Vatikanskih palata, Sikstinske kapele sa freskama Mikelanđela, Botičelija i drugih velikih slikara, bazilike Sv. Petra… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

   6. dan BEOGRAD – Dolazak u Beograd u podnevnim časovima. (Kraj usluga)

   CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

   • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom TV-om i audio opremom)
   • smeštaj u Rimu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
   • obilaske prema programu (Rim  – panorama grada, pešačko razgledanje centra grada)
   • troškove organizacije i vođenja aranžmana
   • usluge licenciranog pratioca grupe

   CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

   • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 7 € (osobe od 19 – 69 god.), 5 € (deca od 6 meseci – 18 god.),  13 € (osobe od 70 – 84 god.)
   •  PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
   • ulaznice i fakultativne izlete
   • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*  – 6 € po noćenju / po osobi


    NAPOMENA I SMESTAJ

    CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

    • Tivoli (sa ulaznicom) – 25 € odrasli / 15 € deca
    • Vatikan (sa ulaznicom) – 35 € odrasli / 30 € deca
    • Napulj – 35 € odrasli / 25 € deca

    NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

    • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

    DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  40% od cene aranžmana

    POPUSTI:

    • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
    • deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
    • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

    NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ

    POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

    GRADMESTO POLASKACENA POVRATNOG TRANSFERA
    SUBOTICAparking kod radničkog univerziteta25 EUR
    NOVI SADparking kod železničke stanice15 EUR

    • OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom)

    NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

    1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

    2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1,5 %  po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:

    NOVA GODINA………………………….15.04.2017.

    3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

    4. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master i American Express) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Viva

    5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Komercijalne banke (Visa, Master i Dina) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Viva.

    6. potrošački krediti banaka od 3 – 24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put

    OPIS I LOKACIJA HOTELA:

    Smeštaj je u Rimu (Italija) u hotelu sa 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je navedenim hotelima do popune mesta:

    HOTEL U CENTRU GRADA:

    Hoteli se nalaze u blizini centra  grada,  u okolini stanice Termini i Trga Republike, na liniji  gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada  sa svim većim znamenitostima Rima. Svaki  hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon. Doručak –  kontinentalni švedski sto

     HOTEL PORTA MAGGIORE 3* www.hotelportamaggiore.it  do popune mesta

    Hoteli se nalaze se u centru grada u okolini stanice Termini i Trga Republike, u blizini metro stanica koje povezuju ovaj deo grada  sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel  ima restoran i bar. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon. Doručak –  kontinentalni švedski  sto.

    HOTEL VAN CENTRA GRADA:

            HOTEL BLANC ET NOIR 3*  www.blancetnoirhotel.com  do popune mesta

    Nalazi se u severozapadnom delu Rima, na liniji gradskog prevoza, povezan autobuskom i metro linijom do strogog centra Rima.Hotel ima parking, restoran i bar. Svaka   soba ima tuš/WC, fen,  telefon, TV, sef i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

    NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

    • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.vivatravel.rs
    • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
    • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
    • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
    • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
    • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj…)

    OPŠTE NAPOMENE:

    • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
    • Kod autobuskih aranžmana  predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
    • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka…)
    • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
    • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
    • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
    • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
    • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
    • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
    • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
    • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

    • Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
    • Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca OTP br.107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
    • Cenovnik za Rim (Doček Nove 2017. godine, autobus, 6 dana) br.1 od 30.11.2016.

    Država: Italy
    Otvori u google mapama
    Id smeštaja: 21492
    Cena: Cena od 109 €
    Max.Osoba: 3
    Klima
    Bar
    Recepcija
    Terasa
    Peškiri
    WI-FI internet
    walkscore4 / Car-Dependent more details here

    Kontaktirajte nas

    Kontakt Forma

    * Obavezno

    Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo se potruditi da Vam što pre odgovorimo.

    Oceni destinaciju

    You need to login in order to post a review

    Slične destinacije

    BUDIMPEŠTA

    Cena od 49 €
    BUDIMPEŠTA 3 dana – cena od 49 € Budimpešta, Mađarsko veče, krstarenje Dunavom, Sentandreja…
    BUDIMPEŠTA 3 dana – cena od 49 € Budimpešta, Mađarsko veče, krstarenje Dunavom, Sentandreja…
    mambo

    BEČ

    Cena od 65 €
    BEČ 5 dana – cena od 65 € Outlet Parndorf, Beč, Dvorac Šenbrun, Dunavski toranja  
    BEČ 5 dana – cena od 65 € Outlet Parndorf, Beč, Dvorac Šenbrun, Dunavski toranja  
    mambo

    PRAG

    Cena od 65 €
    PRAG 6 dana – cena od 65 € Prag, Karlove Vari, Karlštajn, krstarenje Vltavom…  
    PRAG 6 dana – cena od 65 € Prag, Karlove Vari, Karlštajn, krstarenje Vltavom…  
    mambo

    VENECIJA

    Cena od 39 €
    VENECIJA 4 i 5 dana – cena od 39 € Lido di Jesolo, Venecija, Padova, Verona Trst – Outlet Palmanova [pročitaj više]
    VENECIJA 4 i 5 dana – cena od 39 € Lido di Jesolo, Venecija, Padova, Verona Trst – Outlet Palmanova [pročitaj više]
    mambo
    • Upit za smeštaj


     Vaše ime i prezime (obavezno)

     Vaša e-pošta (obavezno)

     Broj telefona (obavezno)

     Datum polaska

     Broj dana

     Odraslih

     Dece do 12 godina

     Vaša poruka - komentar

    Uporedi listu